งานแต่งงานบนเกาะส่วนตัว – อาดัง ไอแลนด์ รีสอร์ท เกาะอาดัง จังหวัดสตูล

สวัสดีทุกๆท่านครับ วันนี้ทาง Adang Island Resort ขอนำรูปบรรยากาศงานแต่งงานส่วนตัวของคุณ Milo และคุณหญิงบางส่วน มาแบ่งปันให้ท่านได้ชมบรรยากาศการจัดงานแต่งงานบนเกาะอาดังซึ่งจัดขึ้นในเดือนเมษายน 2565 ที่ผ่านมาครับ

ตลอดระยะเวลาการเตรียมงานและการเตรียมตัวกว่า 2-3 เดือนที่คุณหญิงและครอบครัวตั้งใจอยากจะทำให้งานแต่งงานเป็นไปแบบเรียบง่าย และทำให้ทุกๆคนที่มาที่งานรู้สึกเป็นกันเองและได้ใช้เวลาในการพูดคุยทำความรู้จักกันให้ได้มากที่สุด จำนวนแขกในงานแต่งนี้กำลังสบายๆ ด้วยจำนวนผู้เข้าร่วมงานทั้งหมด 40 ท่านโดยทางคุณหญิงและคุณ Milo ตั้งใจให้เป็นการปิดรีสอร์ทเพื่อจัดงานนี้ให้เป็นส่วนตัวมากที่สุด

ทาง อาดัง ไอแลนด์ รีสอร์ท ของเรารู้สึกเป็นเกียรติมากๆ ที่ได้ต้อนรับ ได้เป็นผู้ช่วยแสดงความคิดเห็นและช่วยอำนวยความสะดวกให้กับทางคุณหญิงและคุณ Milo มีวันที่พิเศษที่สุดในชีวิต พวกเราทุกๆคนขอบพระคุณและขอให้ครอบครัวของคุณหญิงมีน้องที่น่ารักไว้ๆ นะครับ 🙂

หากใครกำลังมองหางานแต่งงานบนเกาะส่วนตัว หรือกำลังวางแผนงานแต่งส่วนตัวสามารถติดต่อ หรือสอบถามทางรีสอร์ทมายังช่องทางการติดต่อข้างล่างนี้ได้เลยนะครับ

ข้อมูลการติดต่อสามารถติดต่อสอบถามได้ที่

Line @ : https://lin.ee/8jksiL2

Email : rsvn@adangresorts.com

Website : www.adangresorts.com

ทางรีสอร์ทของเรายินดีให้คำปรึกษาในทุกๆเรื่องที่ท่านและคนที่ท่านรักต้องการ หรือใฝ่ฝันอยากมีงานแต่งงานบนเกาะส่วนตัว และเราหวังเป็นอย่างยิ่งว่าจะทำให้งานแต่งงานของท่าน เป็นหนึ่งในงานที่พิเศษ และวิเศษที่สุดครั้งหนึ่งในชีวิตของท่านครับ สามารถสอบถามข้อมูลเพิ่มเติมได้ทางช่องทางติดต่อข้างบนได้เลยนะครับ 🙂 #adangislandresort #discoverkohadang

Ceremony Venue
Adang_Island_Resort
Adang_Island_Resort

VILLAS & BUNGALOWS

adang_resort_Hexagonal_beach_seafront_room_6

A – Honeymoon Suite

As you rise each morning from a luxurious slumber, peel back the curtains to unveil magnificent water views. A – Honeymoon Suite offers the extraordinary charm of Koh Adang and Andaman Ocean. As your fun-filled day draws to a close, relax in the private living area overlooking the sea.

A – Beachfront Villa

Located at the closest area to the sea with double sliding glass doors provide magnificent views of your morning. Just a few step to the swimming pool and the our pricate beach. Beach lounge chairs are available so you can enjoy the panoramic views of the Andaman Sea. Just grab a kayak and snorkeling gear and discover the beauty of Adang Island.

A – Deluxe Garden Bungalow

A - Deluxe Garden Bungalows offer you cozy and comfortable experience with rustic architecture and modern furnishings. These bungalows are located close the pool and the beach; therefore, you do not need to be worry about the distances to reach our private beach. With the tremendous natural settings around the bungalows, you can enjoy the breathtaking nature with the birds of paradise.

A – Classic Garden Bungalow

Set back from the sea, located around the green natural settings. A - Classic Garden Bungalow offers you the experience to enjoy the sound of the nature including birds and small animals. The A - Classic Garden Bungalow is elegantly crafted with rustic architecture with the lovely decorations, allowing you to enjoy their comfort while receiving natural diversity of the private island paradise.

CONTACT US

30/23 Satunthani Rd. Phiman Muang Satun, Thailand 91000

Phone: (+66) 89-654-8888
rsvn@adangresorts.com

    We will get back to you soon